Revista care te menține sănătos

Știri

Anca Vlad, președinta Fildas-Catena, premiată la Gala femeilor remarcabile

20 iunie 2022
Share
Anca Vlad, președinta Fildas-Catena, premiată la Gala femeilor remarcabileAnca Vlad (dreapta), alături de Alina Marinescu - Director General Catena şi Otilia Ostroţki, Director General Tonica Group

Sala Tronului a Palatului Regal din cadrul Muzeului Național de Artă al României a găzduit Gala femeilor remarcabile, eveniment organizat de Forbes România & Kultho, care celebrează succesul şi puterea femeilor. Anca Vlad, fondatoarea și președinta Grupului Fildas-Catena, este una dintre premiatele serii.

Ajunsă la cea de-a doua ediție, Gala femeilor remarcabile continuă tradiția începută anul trecut, de a le premia și onora pe cele mai importante și influente doamne din România, care reprezintă modele autentice și puternice ale societății românești din mediul de afaceri, artistic, sportiv și social.  

Raluca Michailov, Owner Forbes România și Director General BP Publishing Media, spunea că „doamnele premiate sunt exemple de inspirație, perseverență, talent, personalitate, inovație și spirit antreprenorial”.

Curajul, persevernţa şi valorile, premiate în cadrul Galei

La Gala femeilor remarcabile au fost evidențiate realizările și performanțele prin care laureatele au reușit să se facă remarcate, curajul de care dau dovadă, perseverența și valorile demne de urmat pe care le promovează în societate.

„Anca Vlad este una dintre primele femei care a mizat pe antreprenoriat imediat după Revoluţie, când a pus bazele reţelei Fildas, în 1991, rețea care a reprezentat nucleul în jurul căruia s-a dezvoltat grupul Fildas-Catena” – au spus prezentatorii despre prima laureată a serii.

Despre construirea unui afaceri de top mărturisea că <<cel mai important capital al firmei este încrederea. Avem un renume foarte bun pe piata românească și internațională și asta se datorează și educației pe care am primit-o eu la școală și la firmele unde am lucrat>>. După mai bine de 30 de ani, Anca Vlad conduce cel mai mare grup de distribuție și retail farmaceutic din România!”.

Anca Vlad a fost recompensată și anul trecut, la prima ediție a Galei, cu Premiul pentru conduită și rezultate excepționale în antreprenoriat și artă.

Gala femeilor remarcabile a îmbinat cu succes mediul artistic, social și de afaceri din România, reușind să creeze un eveniment de neuitat, ce a sărbătorit femeile care excelează în domeniul lor de activitate, eroine din viața de zi cu zi,  artiste și sportive cu cariere impresionante, femei care conduc companii cu și spre succes.

 

 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.