Revista care te menține sănătos

Știri

Benesio Neuroalfa, Votat Produsul Anului 2024 la categoria Neurotonice

14 mai 2024
Share
Benesio Neuroalfa, Votat Produsul Anului 2024 la categoria Neurotonice

Publicul român a decis: Benesio Neuroalfa a fost „Votat Produsul Anului 2024®”, la categoria „Suplimente alimentare – Neurotonice”, în cadrul celei mai mari competiții a bunurilor de larg consum din lume!

Prin acest titlu, Benesio Neuroalfa confirmă că este un produs care îndeplinește cele trei criterii principale avute în vedere de organizatorii competiției: inovație, atractivitate și intenție de cumpărare.

Neuroalfa se dovedește a fi un produs inovator care, datorită formulei sale complexe, poate ajuta la îmbunătățirea memoriei și poate contribui la susținerea funcției cerebrale. Mai mult decât atât, Neuroalfa conține toate vitaminele din grupul B, implicate în procesele de reducere a stresului oxidativ prin blocarea căilor oxidative specifice.

Ajuns la cea de-a XV-a ediție, „Votat Produsul Anului” a devenit un ghid al celor mai bune produse de pe piață și al producătorilor acestora.

“Ne bucură faptul că explorarea inovației este o preocupare constantă a brandurilor, indiferent de contextul economico-social, că vedem un focus important alocat acestui proces ce contribuie la creșterea sustenabilă a business-urilor. Ediția 2024 aduce în prim plan câștigători din diverse zone, precum bunuri de larg consum, produse financiare, pharma, casă și bricolaj și se vor diferenția față de competitori în următoarele douăsprezece luni prin această distincție oferită de către consumatorii români“, a declarat Mihaela Păduraru, Country Manager „Votat Produsul Anului®” România.

Studiul de piață, desfășurat în perioada 11 martie – 24 aprilie 2024, pentru 22 de categorii de produse, a fost realizat de compania Exact Business Solutions, companie independentă de cercetare de piață, membră ESOMAR, pe un eşantion de peste 4.000 de consumatori români, cu vârste între 18 și 65 ani, din mediul urban, utilizatori de internet.

Catena Farmacia inimii mulțumește tuturor celor care au votat produsele din portofoliul său!

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.