Revista care te menține sănătos

Știri

Tibi Useriu a castigat pentru a treia oara consecutiv cel mai greu maraton din lume

16 martie 2018
Share
Tibi Useriu a castigat pentru a treia oara consecutiv cel mai greu maraton din lume

Pentru a treia oara consecutiv, steagul Romaniei a fluturat la finalul celul mai greu maraton din lume, 6633 Arctic Ultra, cursa de 350+ mile, desfasurat la Cercul Polar, datorita campionului Tibi Useriu, care a impresionat din nou o lume intreaga.

611 kilometri parcursi in 7 zile, in conditiile in care vantul inghetat a depasit 94 de km pe ora. La startul cursei de 350+ mile s-au inscris 23 de concurenti, dintre care patru romani: Tibi Useriu, Avram Iancu, Polgar Levente si Florentina Iofcea. Ultimii trei au abandonat cursa din cauza conditiilor extrem de aspre, dar Tibi a reusit nu doar sa o duca la final, ci sa o si castige!

Tibi Useriu a trecut linia de sosire tinand in mana steagul Romaniei

Fata de anul trecut, tinand cont ca a fost o editie aniversara, cea de-a zecea, traseul 6633 Arctic Ultra a fost mai lung cu aproape 50 de kilometri. Chiar si in conditiile acestea, mult mai dificile, Tibi Useriu a castigat cursa, avand un avans de mai mult de 80 de kilometri fata de urmatorul clasat. Campionul nostru a trecut linia de sosire pe acordurile Imnului National al Romaniei si tinand in mana steagul tarii noastre. Imediat dupa castigarea cursei, Tibi a postat un mesaj pe facebook, care a primit in doar 8 ore peste 20.000 de aprecieri: „Nu conteaza ca unele lucruri se repeta. Ele nu sunt niciodata la fel. Va multumesc pentru sustinere!”.

Povestea fascinanta a lui Tibi Useriu? O ambitie iesita din comun, o viata plina de suisuri si coborasuri, acestea sunt cuvintele care il descriu cel mai bine pe Tibi Useriu. Un model de urmat pentru orice generatie, Tibi a demonstrat in ultimii ani ca exista speranta, ca oamenii se pot schimba, ca isi pot depasi limitele.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.