Revista care te menține sănătos

Interviu

Pepe: „Doar prin sport poţi rămâne sănătos”

7 martie 2023
Share
 • Pepe nu este doar vocea care a dat un generic primei telenovele româneşti, ci este un artist complet şi complex, tată devotat, spirit tânăr şi întreprinzător, dar şi om de televiziune. După mai bine de 20 de ani de carieră, acesta şi-a câştigat irevocabil locul în inimile şi pe ecranele fanilor.

  La ora actuală, în România, peste 300.000 de bărbaţi poartă numele Ionuţ. Printre aceştia, există un cântăreţ versatil, care nu se teme să-şi depăşească limitele. Poate să interpreteze stilul muzical care l-a consacrat, adică latino, însă poate străluci şi când vine vorba despre muzică uşoară, blues, hip-hop sau K-pop. Poate să fie seducător şi poate să fie copilăros. Poate să facă pozne şi poate să fie serios. Poate să provoace cutis anserina (piele de găină) şi poate să contureze zâmbete. Îl cunoaşteţi de undeva?

  Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena suplimentul alimentar Tonico Forte. Combate oboseala, întăreşte rezistenţa organismului şi sprijină procesul de învăţare şi memorare.

  Pepe: „Doar prin sport poţi rămâne sănătos”
  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
 • https://www.farmaciata.ro/pepe-doar-prin-sport-poti-ramane-sanatos/

  Farmacia Ta:„Te cunosc de undeva!” este locul unde te-ai reinventat de nenumărate ori. Ai fost, rând pe rând, concurent, câştigător, invitat special, jurat şi prezentator. Care rol îţi place cel mai mult?

  Pepe: Fiecare rol a avut şi are farmecul lui, dar ipostaza de concurent este parcă mult mai frumoasă pentru că îţi dă posibilitatea să fii altfel, să te transpui în nişte situaţii cu care nu te întâlneşti în mod normal, chiar dacă asta presupune mult mai multă muncă, poate de zece ori mai multă muncă decât în calitate de prezentator.

  Concurent fiind, care dintre personajele pe care le-ai interpretat ţi-a dat cele mai mari bătăi de cap şi de ce?

  Sunt două momente de care îmi amintesc acum, total opuse unul faţă de celălalt. Primul ar fi Joe Cocker, de la care am cântat „You are so beautiful”, la care am muncit mult pentru a înţelege cât se poate de bine omul din spatele piesei. La polul opus ar fi PSY, cu „Gagnam Style”, la care mi-a fost destul de greu să înţeleg că, de fapt, nu este nimic de înţeles. Nu a fost neapărat vorba despre bătaie de cap, ci despre faptul că am vrut să iasă totul excelent, iar aceste două momente au avut nevoie de ceva mai multă atenţie.

  Dacă ai avea posibilitatea, ce personalitate din întreaga istorie a lumii ai invita la podcastul tău, BAR online, şi despre ce ţi-ar plăcea să vorbiţi?

  Dacă ar fi să aleg un singur om, clar Cigala (cântăreţ de flamenco – n.n.). Ar fi ireal să pot sta de vorbă, alături de familia mea online, cu Diego El Cigala. La cum îl simt, şi dacă am vorbi despre nimic... tot ar fi o seară superbă pentru că este genul de om cu care te simţi bine, la un pahar de ceva, depănând amintiri sau împărtăşind experienţe. Din aceleaşi motive şi dacă aş mai putea visa la cineva... Muhammad Ali (campion mondial la box– n.n.).

  Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena suplimentul alimentar Benesio MaxiTonic. Contribuie la revigorarea şi tonifierea organismului şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii. Conţine o combinaţie unică de 24 de ingrediente active.

  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
 • https://www.farmaciata.ro/pepe-doar-prin-sport-poti-ramane-sanatos/

  Ce sau cine te inspiră atunci când faci muzică?

  Experienţele mele, dar şi ale celor din jurul meu, sunt baza a tot ceea ce fac din punct de vedere muzical. Dacă nu este neapărat despre mine şi despre ceea ce trăiesc sau am trăit eu, mi le asum 100% şi, poate de aceea, covârşitoarea majoritate a pieselor sunt credibile ca mesaj.

  Cum ai grijă de vocea ta?

  În primul rând, am grijă, şi mă ocup de acest aspect cât pot de mult, ca atunci când cânt să pot beneficia de o monitorizare cât mai bună, astfel încât să nu forţez lucrurile. Al doilea aspect, şi aici recunosc că lucrurile nu stau tocmai bine, este că, după ce cânţi foarte mult, ar cam trebui odihnă multă şi pauză vocală. Mie nu îmi iese partea cu odihna şi pauza...

  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
 • https://www.farmaciata.ro/pepe-doar-prin-sport-poti-ramane-sanatos/

  Care a fost primul lucru pe care l-ai învăţat atunci când ai devenit tată?

  Că sensul lucrurilor pe care le făceam înainte era bun, dar nu în totalitate. Am rămas la fel de responsabil, însă, acum, responsabilitatea are şi o destinaţie.

  Cum reacţionezi la poznele fetiţelor tale?

  De multe ori, le facem împreună, dar când se întâmplă chestii nelalocul lor, doar discutând poţi rezolva şi evita pe viitor. În cazuri foarte rare, fetele trebuie să afle că tati este supărat, ceea ce pentru ele înseamnă, de multe ori, mai mult decât o pedeapsă.

  Ce calităţi ai vrea să moştenească de la tine băieţelul tău? Dar de la mamă?

  Cu siguranţă seriozitatea, indiferent de ceea ce va face de-a lungul vieţii sale. Seriozitatea ţine, de multe ori, locul talentului sau norocului. Cuvântul să fie cuvânt şi atunci vei fi respectat pentru că şi tu respecţi la rândul tău. De la mami, blândeţea şi frumuseţea, deşi cu partea a doua ne putem descurca şi cu „de la tati”, nu ?

  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
 • https://www.farmaciata.ro/pepe-doar-prin-sport-poti-ramane-sanatos/

  Este vizibil faptul că acorzi o mare importanţă felului în care arăţi. Câte ore pe săptămână aloci sportului şi în ce constau antrenamentele tale?

  În ultima perioadă, mult prea puţin faţă decât mi-aş dori. Dacă, în mod normal, aveam minimum trei antrenamente pe săptamână, programul încărcat a redus drastic tot şi trebuie să rezolv cumva acest aspect. În principiu, fac mult cardio şi box cât cuprinde. Când am timp, alerg foarte mult.

  Cum îţi menţii spiritul tânăr?

  Fiind activ. Dacă te trezeşti dimineaţa şi faci ceea ce îţi place, nu ai cum să te plictiseşti şi nici să rugineşti. Mai mult decât atât, cu fetele mele, nu numai că simt că am un spirit tânăr, dar, mai mult de atât, o dau şi în mintea copiilor şi nici că mă interesează.

  Ce mănânci la micul dejun?

  Încerc, pe cât posibil, să fie masa cea mai consistentă din zi, însă, de multe ori, nu apuc. Mănânc cu fetele, la micul dejun, înainte să le duc la şcoală, şi de aceea nu avem mereu timp să facem chestii extraordinare, însă o omletă, nişte ouă ochiuri, un sandviş, o clătită sau nişte cereale cu lapte tot ne ies.

  Numește-ne un produs care, în opinia ta, nu ar trebui să lipsească din alimentaţia zilnică a unui adult.

  Fructele. Scutim mese cu ele şi sunt şi sănătoase.

  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
 • https://www.farmaciata.ro/pepe-doar-prin-sport-poti-ramane-sanatos/

  Cum îţi menţii imunitatea?

  Părerea mea este că doar prin sport poţi rămâne sănătos din foarte multe puncte de vedere. Nu ştiu dacă există vreo legătură între ele, dar în cazul meu, perioadele fără sport au coincis şi cu mici răceli, astenii şi tot aşa.

  Un gând/sfat pentru cititorii noştri

  Să aibă grijă, cât se poate de mult, de sănătatea lor. Acest lucru să fie o prioritate. Toate celelalte se pot face sau mai vin şi singure dacă sunteţi şi suntem sănătoşi. Chiar şi iubirea.

  Vezi tot
  < Inapoi
  Urmatorul >
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.