Revista care te menține sănătos

Interviu

„Sanatatea este cel mai frumos dar si trebuie pretuita” Mirabela Dauer

5 septembrie 2017
Share

In primii ani de viata a fost indrumata catre sport si a acceptat cu bucurie. A practicat gimnastica sportiva de la varsta de 6 pana la 10 ani, semn ca era inca din acele vremuri o perseverenta si o perfectionista. Totul a decurs bine pana in momentul in care au intervenit unele probleme de sanatate care au impiedicat-o sa devina gimnasta. Astfel, s-a orientat catre cea de-a doua pasiune, muzica. Va rugam sa faceti cunostinta cu una dintre cele mai bune si apreciate voci din Romania, Mirabela Dauer.

Artista a debutat alaturi de formatia „Rosu si Negru” cand avea doar 16 ani. In scurt timp, a devenit una dintre cele mai iubite cantarete din Romania. Chiar daca peste cateva luni implineste 64 de ani, Mirabela Dauer este la fel de energica si sanatoasa. Descoperiti secretul Mirabelei in interviul acordat revistei Farmacia Ta.

Farmacia Ta: Cum aveti grija de sanatatea dumneavoastra?

Mirabela Dauer: Sunt foarte drastica in ce ma priveste cand vine vorba de sanatate, pentru ca, de cele mai multe ori, prevenirea bolilor este mai simpla decat aparitia si tratarea lor. Imi fac analizele o data la 6 luni, fara nicio exceptie. De sanatate depinde totul, asa ca am mare grija.

Farmacia Ta: Ce inseamna pentru Mirabela Dauer o femeie frumoasa?

Mirabela Dauer: O femeie frumoasa inseamna in primul rand o femeie ingrijita si asa cum a lasat-o Dumnezeu. Din punctul meu de vedere, dimineata vezi cel mai bine daca o femeie este frumoasa sau nu. Naturaletea ar trebui sa caracterizeze orice femeie.

Farmacia Ta: Care considerati ca este secretul tineretii vesnice?

Mirabela Dauer: Voia buna, linistea sufleteasca, prietenii. Uite, eu cand sunt inconjurata de prieteni tineri, fur din energia lor, le fur vlaga si ii rasplatesc cu intelepciunea mea.

Farmacia Ta: Cum va incarcati bateriile dupa o zi plina?

Mirabela Dauer: Eu am tot timpul bateriile incarcate. Sunt intr-o continua miscare si bateriile mele se mentin incarcate. As obosi doar daca nu as face nimic. Sunt o persoana care nu doarme foarte mult, ma invart tot timpul, sunt ca Pamantul.

Farmacia Ta: Care credeti ca este principalul inamic al sanatatii in zilele noastre?

Mirabela Dauer: Neglijenta. Astazi, putini oameni nu sunt contracronometru. Toti alearga dupa cate ceva si uita esentialul. Uita ca sanatatea este cel mai frumos dar si trebuie pretuita. La ce bun toate lucrurile din lume daca nu avem sanatate?

Farmacia Ta: Care este in opinia dumneavoastra cea mai eficienta metoda de a-ti mentine sanatatea?

Mirabela Dauer: Cred ca sportul este cel mai bun aliat in lupta contra bolilor. Miscarea in aer liber este foarte indicata, insa, din nefericire, lumea nu ia in considerare acest aspect. Exercitiile fizice trebuie sa reprezinte o prioritate pentru fiecare persoana.

Farmacia Ta: Apelati la anumite trucuri pentru a va ingriji pielea?

Mirabela Dauer: Cosmetica si tratamentele faciale imi mentin pielea de mai bine de 25 de ani. Nu stiu daca se poate numi truc, dar este tot ce fac pentru piele si ten.

Farmacia Ta: Un mesaj pentru cititorii revistei?

Mirabela Dauer: Cititi revista Farmacia Ta pentru sanatatea dumneavoastra!

Interviu: Vali Morarescu

Foto: Arhiva personala

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.