Revista care te mentine sanatos

Stiri

Pedalatul ar putea ajuta persoanele care sufera de Parkinson

29 noiembrie 2012
Share

Oamenii de stiinta spun ca ciclismul ar putea usura simptomele Parkinsonului, potrivit cercetatorilor. Miscarile fizice exercitate in timp ce o persoana pedaleaza imbunatatesc regiunile creierului legate de aceasta boala si cresc abilitatile de coordonare si echilibru ale pacientului. Simptomele Parkinsonului includ tremor, probleme de vorbire etc.

Expertii de la Institutul Clinic de Cercetare din Clevland, Ohio, au realizat o serie de scanari ale creierului la un numar de 26 de pacienti care au facut miscare pe bicicleta de trei ori pe saptamana, timp de doua luni. S-a descoperit ca pedalatul viguros amplifica legatura dintre regiunile creierului care ne ajuta sa ne miscam. De asemenea, se doreste analizarea efectului bicicletei medicinale asupra sanatatii. Asadar, persoanele care sufera de Parkinson sunt incurajate sa faca miscare de trei ori pe saptamana deoarece aduce beneficii.

Ruxandra Raica

Sursa: www.dailymail.co.uk

Nota pentru articolul «Pedalatul ar putea ajuta persoanele care sufera de Parkinson»:2.50/ 5 (2 voturi)
#tags   \   , , ,

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate