Revista care te mentine sanatos

Stiri

Paracetamolul, leac pentru inima franta

10 martie 2012
Share

Neurologii au descoperit ca emotiile se produc in zona creierului, in care se activeaza si durerea fizica. Ei au constatat ca durerea produsa de suferinta sufleteasca poate raspunde la calmante, o simpla doza de paracetamol putand diminua suferinta provocata de o despartire.

In urma studiului realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea din California, s-a demonstrat ca persoanele care au luat doua tablete de paracetamol timp de trei saptamani au inregistrat o reducere semnificativa a starilor de suferinta comparativ cu cei care au urmat tratamentul placebo.

Cercetarea a fost dublata de un studiu similar in cadrul caruia s-a utilizat alt tip de calmante, dar rezultatele nu au fost la fel de evidente.

Cristina Ionescu

Sursa: Daily Mail

Nota pentru articolul «Paracetamolul, leac pentru inima franta»:2.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate