Revista care te menține sănătos

Știri

Oftapic, Septocalmin Islandica şi gelurile ArtroSuport, laureatele competiţiei „Votat Produsul Anului®” 2022

13 mai 2022
Share
Oftapic, Septocalmin Islandica şi gelurile ArtroSuport, laureatele competiţiei „Votat Produsul Anului®” 2022

Pe lista câştigătorilor competiţiei „Votat Produsul Anului®”, ediţia 2022, regăsim mai multe produse din portofoliul Catena. Gama Assista Oftapic, gelurile Naturalis ArtroSuport şi Naturalis Septocalmin Islandica au fost desemnate câştigătoarele categoriilor din care au făcute parte în această competiţie.

Cea mai mare competiţie a bunurilor de larg consum din lume, „Votat Produsul Anului®”, a fost înfiinţată în 1987, în Franţa, şi se desfăşoară în 44 de ţări, punând accentul pe inovaţie.

6 produse în topul preferinţelor românilor

Datorită faptului că au îndeplinit cele trei criterii principale, mai exact inovaţie, atractivitate şi intenţie de cumpărare, produsele Catena au fost astfel apreciate şi selectate în concordanţă cu beneficiile pe care la prezintă pentru sănătatea consumatorului.

„Suntem extrem de mândri și de onorați de faptul că nu mai puțin de 6 produse din portofoliul nostru au primit titlul de Votat Produsul Anului 2022. Este o dovadă în plus de încredere și de recunoaștere a calității și eficienței produselor pe care le oferim pacienților noștri, venită tocmai din partea acestora, fapt care ne încântă și pentru care le mulțumim din toată inima. Aceste titluri câștigate reprezintă, de asemenea, noi motive care ne obligă în continuare la a oferi oamenilor cele mai bune produse de care au nevoie; cele mai profesioniste servicii și întreaga noastră atenție, în sprijinul sănătății lor”, a declarat Alina Marinescu, director general Catena.

Septocalmin Islandica, Naturalis, ArtroSuport, Naturalis ArtroSuport, Assista Oftapic, Votat Produsul Anului, Catena,

Picături pentru ochi obosiţi, uscaţi şi alergii oculare

Gama Assista Oftapic, câştigătoarea categoriei „Picături oftalmice”, cuprinde trei produse ce susţin sănătatea oculară: Assista Oftapic INTENSIVE, Assista Oftapic ALLERGY, Assista Oftapic ADVANCED.

Assista Oftapic INTENSIVE cu acid hialuronic, ginkgo biloba şi hamamelis, lubrifiază, hidratează şi calmează ochii obosiţi, uscaţi şi iritaţi. Întrucât contribuie la reducerea mâncărimii; a senzaţiei de arsură şi de corp străin; picăturile Assista Oftapic INTENSIVE sunt recomandate în caz de stres ocular, precum şi în cazul utilizării îndelungate a lentileleor de contact.

Assista Oftapic ALLERGY conţine extract lichid de helichrysum şi ameliorează simptomele alergiei oculare. Hidratează şi calmează ochii roşii şi iritaţi, mâncărimea, senzaţia de arsură şi de corp străin. Picăturile ajută la reducerea simptomelor rinitei alergice, fiind recomandate şi în caz de stres ocular: utilizarea laptopului, a smartphone-ului; conducerea automobilelor pe timp de noapte. Dar şi în cazul persoanelor care poartă lentile de contact.

Assista Oftapic ADVANCED conţine lipozomi şi acid hialuronic cross-linkat, picăturile fiind recomandate în sindromul de ochi uscat. Hidratează şi librifiază, reduce mâncărimea oculară şi senzaţia de arsură, picăturile fiind potrivite ca adjuvant în tratamentul uscăciunii oculare.

Septocalmin Islandica, Naturalis, ArtroSuport, Naturalis ArtroSuport, Assista Oftapic, Votat Produsul Anului, Catena,

Cu Naturalis ArtroSuport, te mişti în voie, fără durere

Gelurile Naturalis ArtroSuport sunt câştigătoarele categoriei „Produse topice – Sistem osteoarticular”. Gelurile au fost concepute pentru a ameliora durerile articulare, musculare şi pentru reducerea inflamaţiei.

Cu efect local de încălzire, Naturalis ArtroSuport gel elmusionat destinde musculatura contractată; intensifică circulaţia sangvină şi susţine recuperarea după efort fizic intens. Conţine ulei de Gaultheria procumbens (salcie himalayană), camfor, extract de gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) şi extract de arnică (Arnica montana). Este recomandat în caz de lumbago, torticolis, dureri reumatice, febră musculară.

Naturalis ArtroSuport RECE are un efect asemănător cu cel al gheţii. Contribuie la ameliorarea durerilor musculare, articulare, a inflamaţiilor din traumatismele minore, precum şi din afecţiunile reumatice. Conţine mentol, extract de gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens), extract de arnică (Arnica montana) şi ulei esenţial de mentă.

Septocalmin Islandica, Naturalis, ArtroSuport, Naturalis ArtroSuport, Assista Oftapic, Votat Produsul Anului, Catena,

Naturalis Septocalmin Islandica crează o peliculă protectoare împotriva infecţiilor

Naturalis Septocalmin Islandica este câştigătorul categoriei „Suplimente alimentare – Sistem respirator”.

Drajeurile pentru supt Septocalmin Islandica au la bază extract de Cetraria islandica (lichen-de-piatră), care ajută la calmarea gâtului, faringelui şi corzilor vocale. În plus, reduce tusea şi răguşeala, susţine sistemul imunitar şi favorizează respiraţia, protejând şi hidratând mucoasa bucală.

Nota pentru articolul «Oftapic, Septocalmin Islandica şi gelurile ArtroSuport, laureatele competiţiei „Votat Produsul Anului®” 2022»:5.00/ 5 (1 vot)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.