Revista care te menține sănătos

Știri

Mesaje educationale pentru parinti pe cutiile de lapte

1 noiembrie 2018
Share

Sa fii parinte implica, printre altele, multe framantari din dorinta de a face totul „ca la carte”, de a-i oferi copilului tot ce are nevoie, de a construi o baza solida pentru ceea ce va deveni el. Cum nu exista o metoda unica si sigura de a-ti creste copilul, poti avea impresia ca toti te judeca si ca drumul pe care ai apucat-o nu este cel bun. Dar inspiratia si confirmarea lucrurilor bune pe care le faci poate veni cand, si de unde, te astepti mai putin. Iar campania „Povestioara cu Tihna” (www.intihna.ro/povestioarecutihna) poate fi o astfel de sursa.

12 mesaje inspirationale

Programul lansat de Napolact in parteneriat cu ReadyNation Romania isi propune sa le ofere un strop de tihna parintilor. Mesajele campaniei se vor regasi pe cutiile de lapte Napolact BIO si vor reda povesti din care parintii sa culeaga invataturi care sa ii ajute in rolul de parinte. In total sunt 12 povesti extrase din situatii reale cu ajutorul expertilor psihologi ai ReadyNation Romania. Fiecare poveste se incheie cu o concluzie care il face pe parinte sa fie mai bun. Campania isi propune sa extinda numarul povestilor. Astfel, pe site-ul www.intihna.ro, parintii sunt invitati sa impartaseasca din lectiile lor, putand fi autorul uneia dintre urmatoarele 12 povesti inspirationale, ce vor aparea intr-o etapa urmatoare a campaniei.

Nota pentru articolul «Mesaje educationale pentru parinti pe cutiile de lapte»:5.00/ 5 (1 vot)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate