Revista care te menține sănătos

Știri

Hugh Jackman, suspect de cancer

Mădălina Cristea; sursă: dailymail.co.uk
4 aprilie 2023
Share
Hugh Jackman, suspect de cancer

Actorul australian, Hugh Jackman, este suspect de cancer. De la primul diagnostic, în 2013, viața lui Wolverine a devenit o luptă constantă cu boala. În prezent, Jackman s-ar putea confrunta cu o recidivă a cancerului de piele.

Vedeta seriei X-Men, în vârstă de 54 de ani, a fost supusă unei biopsii în urma unui control medical recent. Hugh Jackman a apelat la rețelele sociale pentru a-și pune fanii la curent cu starea sa de sănătate. În același timp, a tras și un semnal de alarmă cu privire la importanța produselor de protecție solară. Actorul a împărtășit povestea fără ascunzișuri cu urmăritorii săi, în timp ce purta un pansament pe nas.

Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena produsele Rilastil Sun System, gama completă pentru protejarea tenului şi a pielii corpului de acţiunea nocivă a razelor solare, atât UVA, cât şi UVB.

Jackman – transparent cu fanii și optimist cu privire la starea sa de sănătate

„Salutare, prieteni! Am vrut să auziți de la mine, în caz că mă vede cineva pe stradă sau orice altceva de genul acesta. Tocmai mi s-au făcut două biopsii. Am fost la medicul meu, Dr. Iron, care este minunat. Voi afla în două sau trei zile (n.r. rezultatul analizei) și, de îndată ce voi ști, vă voi anunța. Vă reamintesc că, din categoria cancerelor de piele, cel mai puțin periculos dintre toate este carcinomul cu celule scuamoase. Vă rog să folosiți cremă de protecție solară. Pur și simplu nu merită riscul”, a transmis Hugh Jackam pe Instagram, citat de Daily Mail.

Celebrul actor a mărturisit de nenumărate ori că lupta cu cancerul a fost declanșată de expunerea neprotejată, în repetate rânduri, la soare.

Ce sfat le transmite Hugh Jackam fanilor săi

“Știu că m-ați mai auzit vorbind despre carcinoamele mele bazocelulare. Voi continua să vorbesc despre ele, dacă va fi nevoie. Și dacă acest lucru îi amintește chiar și unei singure persoane să folosească protecție solară cu un SPF ridicat, atunci sunt fericit”, a mărturisit Jackman.

Celebrități care au învins cancerul de piele

Chiar dacă nu are factorul de vindecare al lui Wolverine din X-Men, celebrul personaj pe care l-a interpretat monumental, chimioterapia, chirurgia și gândirea pozitivă l-au ajutat pe Jackman să învingă cancerul de cel puțin șase ori. Mai mult decât atât, experiențele sale l-au motivat să aducă în atenția publicului campanii de conștientizare despre verificarea pielii și purtarea de protecție solară pentru a evita razele ultraviolete dăunătoare.

 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.