Revista care te mentine sanatos

Noutati

Manorapid, solutie alcoolica pentru dezinfectarea mainilor 

5 iulie 2016
Share

Cea mai comuna modalitate de transmitere a infectiilor este prin mainile contaminate cu diversi germeni patogeni. Din acest motiv, o dezinfectare riguroasa a mainilor poate reduce considerabil rata imbolnavirilor.

Manorapid este un dezinfectant pe baza de alcool, gata preparat, ce asigura o dezinfectare rapida, cu un spectru foarte larg de actiune. Continutul de lanolina din produs asigura o excelenta compatibilitate cu pielea, chiar si dupa aplicari repetate. Se adreseaza tuturor domeniilor de activitate care necesita o dezinfectare a mainilor. De asemenea, produsul este testat si recomandat pentru dezinfectarea pielii inainte de punctii, injectii sau interventii chirurgicale.

 

Spectru de actiune: bactericid, tuberculocid, limitat virucid (inactivarea virusurilor incapsulati – inclusiv HIV/HBV/HCV), eficient impotriva noro- si rotavirus.

 

Disponibile in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Manorapid, solutie alcoolica pentru dezinfectarea mainilor »:2.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate