Revista care te menține sănătos

Noutăți

Capsio combate alergia, sinuzita, raceala si gripa

11 noiembrie 2014
Share

Gama Capsio a fost conceputa din dragoste pentru natura si grija fata de pacient, oferind o serie de produse 100% naturale, ce nu dau dependenta, putand fi folosite ori de cate ori este nevoie. Gama Capsio are in compozitie apa cea mai pura, apa saraca in deuteriu, extract din ardei iute – capsicum si alte uleiuri esentiale din flora romaneasca spontana, precum si sare de la Marea Moarta.

 

Printre produsele din aceasta gama se numara: Capsio Alergie&Sinuzita – spray nazal, ce ajuta la desensibilizarea membranelor mucoase la nivelul nasului, facandu-l mai putin sensibil la actiunea particulelor de alergen; Capsio FORTE – spray nazal 20 ml, ce realizeaza o stimulare mecanica a mucoasei nazo-sinusale, determinand ameliorarea simptomelor asociate alergiei, sinuzitei, congestiei, cefaleei si racelii.

De asemenea, pot fi mentionate Capsio Solutie Salina – spray nazal 35 ml, cu un continut de sare mai mare decat in organismul uman si adaos de ulei de salvie cu efect antimicrobian, destinat afectiunilor din sfera ORL a adultului, si Capsio Kids Nas Infundat, solutie salina blanda, ce spala si curata mucoasa nazala a copilului, inca de la 6 ani.

Disponibile in farmaciile catena

#tags   \   , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.