Revista care te mentine sanatos

Noutati

Green Starlet: te ajuta sa slabesti usor!

joi, 5 mai 2016
Share

Remedia vine in ajutorul persoanelor care au probleme cu greutatea cu suplimentul alimentar Green Starlet. Acesta contine un complex de ingrediente cu efecte deosebite ce contribuie la inhibarea apetitului si, implicit, la reducerea poftei de mancare.

De asemenea, stimuleaza reducerea colesterolului, arderea grasimilor si scaderea in greutate, prin reducerea absorbtiei zaharului. Green Starlet se prezinta sub forma de stickuri cu pulbere pentru suspensie buvabila.

Glucomannanul, cromul, cafeaua verde si ceaiul verde sunt cateva dintre ingredientele continute. Glucomannanul, odata ingerat, isi mareste volumul de peste 50 de ori, absorbind grasimile din tractul digestiv care devin, astfel, nedigerabile si sunt eliminate ulterior.

Disponibil in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Green Starlet: te ajuta sa slabesti usor!»:3.50/ 5 (16 voturi)
tonica
2017-05-10T17:43:00+00:00

2 comentarii pentru articolul “Green Starlet: te ajuta sa slabesti usor!”

  1. diana spune:

    ce parere aveti cine a incercat?


  2. diana spune:

    eu azi am inceput sa iau si mi-a trecut pofta de mancare si de dulce


Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate