Revista care te mentine sanatos

Noutati

Renuntati la fumat cu Ni-Quit+

7 noiembrie 2013
Share

Ni-Quit+ este o metoda eficienta care faciliteaza renuntarea la fumat in conditii de siguranta si in mod natural. Plasturii Ni-Quit+ antifumat nu contin nicotina, fiind special creati pentru a ajuta organismul sa lupte sanatos cu dependenta de nicotina. Avand un amestec unic de ingrediente, Ni-Quit+ ofera cea mai buna sansa pentru a pune capat acestui obicei daunator. Este un produs sigur, 100% natural si usor de utilizat.

Fiecare plasture Ni-Quit+ contine o doza de ingrediente pe baza de plante, eficient formulate pentru a atenua simptomele aparute in urma eliminarii nicotinei, in timp ce curata organismul de toate toxinele acumulate in perioada in care persoana respectiva fuma. Acesti plasturi actioneaza „receptorii de nicotina”, efectul fiind de a-i pacali si de a-i face sa simta efectul de nicotina, pastrand in acelasi timp calmul si relaxarea in timpul eliminarii nicotinei din corp. Pachetul contine 7 plasturi ce trebuie aplicati, unul la 24 de ore, intr-un loc diferit al corpului.

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Renuntati la fumat cu Ni-Quit+»:3.67/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate