Revista care te mentine sanatos

Noutati

Noua gama de dermatocosmetice: Gerovital H3 Derma+

7 octombrie 2014
Share

Creata pentru a fi comercializata exclusiv in farmacii, gama Gerovital H3 Derma+ include 15 produse destinate tratarii problemelor cu care se confrunta pielea si parul. Conceptul farmaceutic al noii game a fost realizat de expertii Farmec, cu sprijinul specialistilor din sanatate, pentru a se plia cat mai bine pe nevoile consumatorilor.

Sensibilitatea accentuata, deshidratarea, acneea, lipsa de fermitate sau de stralucire a tenului ori aparitia ridurilor sunt probleme care afecteaza atat sanatatea pielii, cat si confortul fiecarei persoane. Produsele Gerovital H3 Derma+ au in componenta vitamine, ceruri, uleiuri naturale si ingrediente de ultima generatie, pentru eficienta ridicata si rezultate vizibile. Si parul este supus zilnic actiunii nocive a factorilor externi. In aceste conditii, sampoanele Gerovital H3 Derma+ sunt concepute special pentru a accelera inlaturarea unor probleme precum caderea excesiva a parului, aparitia matretii sau sensibilitatea scalpului.

Disponibila in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Noua gama de dermatocosmetice: Gerovital H3 Derma+»:5.00/ 5 (10 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate