Revista care te mentine sanatos

Noutati

Probicol IBS, eficient in sindromul de intestin iritabil

4 iulie 2017
Share

probicol ibs 2205_site_nouLactobacillus plantarum 299v® este una dintre cele mai bine documentate tulpini bacteriene probiotice. Caracteristicile Lactobacillus plantarum 299v® au fost investigate in vitro, in vivo si in peste 50 trialuri umane. Datele clinice actuale sustin beneficiile Lactobacillus plantarum 299v® in patologia gastrointestinala.

Probicol IBS echilibreaza ecosistemul bacterian si disbioza intestinala in IBS – sindromul de intestin iritabil; moduleaza sistemul imunitar gastrointestinal si inflamatia in IBS; reduce durerea abdominala, flatulenta si disconfortul abdominal in IBS.

Suplimentul alimentar induce o ameliorare semnificativa a simptomelor sindromului de intestin iritabil dupa patru saptamani de tratament, in special durerea abdominala si balonarea.

Disponibil in farmaciile sigla_catena-2

Nota pentru articolul «Probicol IBS, eficient in sindromul de intestin iritabil»:3.33/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate