Revista care te mentine sanatos

Noutati

Visislim DREN: slabire rapida si eficienta

7 aprilie 2017
Share

Datorita ingredientelor naturale atent selectionate, sub forma lichida, Visislim DREN elibereaza corpul de excesul de apa, toxine si grasimile acumulate. Substantele inutile depozitate nu sunt doar inestetice.

Ele impiedica desfasurarea unor procese foarte importante din organism. Prin actiunea sa de drenare, Visislim DREN elimina excesul de apa din organism si asigura senzatia de usurare si confort. Acesta reda aspectul elegant si gratios al corpului.

Accelerand arderea grasimilor, asigura o reducere eficienta si de durata a greutatii. Suplimentul contine coada-calului, urzica, guggul (arbore exotic, a carui rasina este folosita in Ayurveda), acid linoleic conjugat (CLA) si ulei de soia.

Disponibil in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Visislim DREN: slabire rapida si eficienta»:4.00/ 5 (8 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate