Revista care te mentine sanatos

Noutati

Calmotusin, balsam pentru caile respiratorii

10 noiembrie 2015
Share

Calmotusin a fost conceput pentru decongestionarea cailor respiratorii, usurand astfel respiratia. Tusea este un act reflex, constituit din expiratii fortate, rapide si explozive.

Calmotusin contribuie la normalizarea secretiilor bronsice, la decongestionarea tractului respirator si la mentinerea sanatatii faringelui, laringelui, traheei si bronhiilor. In cazul adultilor si tinerilor peste 15 ani, se administreaza cate un comprimat la fiecare 2-3 ore, dar nu mai mult de 8 comprimate pe zi. 

Comprimatele se sug imediat dupa masa, dupa care nu se consuma nimic timp de 30 de minute. Produsul contine ciubotica-cucului), radacina de lemn-dulce, de ghimber, ulei esential de menta, de eucalipt, de pin, de cimbru-de-cultura si ulei esential de roinita.

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Calmotusin, balsam pentru caile respiratorii»:3.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate