Revista care te mentine sanatos

Noutati

ProCalmin si Bentonitin: tineti tantarii si arsurile la distanta!

7 iunie 2016
Share

Vara aduce, pe langa bucuria plajelor, a vacantelor si a bronzului, doua mari porobleme: insectele – mai ales tantarii – si arsurile solare. Pentru a scapa de aceste neplaceri, Laropharm a lansat doua noi produse.

ProCalmin este un gel cu efect de calmare a pielii in cazul intepaturilor de insecte. Prin formula sa pe baza de extract de rozmarin salbatic si ulei esential de lime, ajuta in cazul intepaturilor de tantari, muste, tauni, albine sau viespi si calmeaza senzatiile neplacute asociate acestora.

Bentonitin este un gel cu efect de calmare a pielii in cazul arsurilor usoare. Calmeaza zona de piele afectata superficial de diferite tipuri de arsuri, avand un efect decongestionant, calmant si reparator.

 

Disponibile in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «ProCalmin si Bentonitin: tineti tantarii si arsurile la distanta!»:3.00/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate