Revista care te menține sănătos

Noutăți

ANTIOXsupport: puternic antioxidant

10 februarie 2017
Share

Suplimentul alimentar contine acid alfa-lipoic, quercetina, astaxantina si vitamina C. ANTIOXsupport este recomandat pentru prevenirea imbatranirii si protejarea organismului impotriva stresului oxidativ (responsabil pentru dezvoltarea majoritatii bolilor).

Cel mai puternic antioxidant cunoscut, acidul alfa-lipoic (ALA) si-a demonstrat eficacitatea intr-un numar mare de afectiuni, inclusiv in diabet, afectiunile ficatului si cancer. Cel mai activ dintre flavonoide, quercetina este un antioxidant si antiinflamator cu beneficii demonstrate inclusiv in tratarea alergiilor.

Astaxantina are capacitatea de a neutraliza speciile reactive de oxigen si este cardioprotector, neuroprotector, antidiabetic, lupta impotriva cancerului si are efecte antiastmatice. Protejeaza sistemul digestiv si intareste imunitatea. Vitamina C este cel mai important antioxidant biologic solubil in apa.

Disponibil in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «ANTIOXsupport: puternic antioxidant»:4.33/ 5 (6 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.