Revista care te menține sănătos

Seniori

Radu Theodoru, un general de colecţie

8 februarie 2024
Share


Deschide videoclipul

Cea de-a XV-a ediţie a Galei Seniori de Colecţie, eveniment susținut de Catena, a avut un invitat de onoare deosebit. Este vorba de Generalul Maior Aviator (Rtr) Radu Theodoru, veteran de război, care a împlinit de curând 100 de ani. Printre altele, generalul Theodoru a povestit despre istoria pe care a trăit-o și la care a contribuit și despre ce înseamnă patriotism.

Generalul Radu Theodoru este unul dintre cei mai prolifici scriitori români postbelici. Iar în cadrul galei Seniorilor şi-a prezentat cele patru volume – „VULTURUL” (Anul 1595, Planul Bizantin, Magna Valachia, Il Valacho), dedicate Domnitorului Mihai Viteazul, apărute în 2022.

„Seniori de Colecție” este un proiect inițiat și organizat de Asociația Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă, cu scopul de a aduce în centrul atenției pe marile personalități care au contribuit la promovarea și valorificarea imaginii României și care au influențat în bine zeci de generații. Proiectul este susţinut de Catena.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.