Revista care te mentine sanatos

Noutati

Anghinare, Leurda si Ridiche neagra, efect antiadipos

4 aprilie 2013
Share

Este un produs natural recomandat persoanelor supraponderale, obeze sau care prezinta niveluri crescute de colesterol si trigliceride. Se poate utiliza ca adjuvant in: supraponderalitate, obezitate, hipercolesterolemie, hiperlipidemie, steatoza hepatica, ateroscleroza, dischinezii biliare, colecistite cronice, constipatii de cauze biliare.

In medicina traditionala, frunzele de anghinare erau utilizate pentru proprietatile diuretice si coleretice. Leurda este considerata unul dintre cele mai valoroase detoxifiante de primavara, fiind intrebuintata in medicina traditionala datorita capacitatii de fluidificare si purificare a sangelui. Ridichea neagra este benefica pentru stimularea apetitului, calmarea tusei, favorizarea digestiei si in hidropizie (acumularea anormala de apa sub piele sau in tesuturi, iar aceasta conditie patologica mai poarta si denumirea de edem).

Produsul este disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Anghinare, Leurda si Ridiche neagra, efect antiadipos»:2.86/ 5 (7 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate