Revista care te menține sănătos

Noutăți

Anghinare, Leurda si Ridiche neagra, efect antiadipos

4 aprilie 2013
Share

Este un produs natural recomandat persoanelor supraponderale, obeze sau care prezinta niveluri crescute de colesterol si trigliceride. Se poate utiliza ca adjuvant in: supraponderalitate, obezitate, hipercolesterolemie, hiperlipidemie, steatoza hepatica, ateroscleroza, dischinezii biliare, colecistite cronice, constipatii de cauze biliare.

In medicina traditionala, frunzele de anghinare erau utilizate pentru proprietatile diuretice si coleretice. Leurda este considerata unul dintre cele mai valoroase detoxifiante de primavara, fiind intrebuintata in medicina traditionala datorita capacitatii de fluidificare si purificare a sangelui. Ridichea neagra este benefica pentru stimularea apetitului, calmarea tusei, favorizarea digestiei si in hidropizie (acumularea anormala de apa sub piele sau in tesuturi, iar aceasta conditie patologica mai poarta si denumirea de edem).

Produsul este disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.