Revista care te menține sănătos

Seniori

Seniori de colecţie: Petre Geambaşu

21 decembrie 2023
Share


Deschide videoclipul

Petre Geambaşu este invitatul celei de-a XIV-a ediţii a Galei Seniori de Colecţie, proiect susţinut de Catena.

Interpretul şi compozitorul Petre Geambaşu a fost sărbătorit pentru dubla aniversare: 80 de ani de viaţă şi peste 60 de ani de activitate artistică. Cu această ocazie artistul a rememorat momente speciale din viaţa şi cariera sa.

„Am atâtea amintiri minunate încât e greu să mi le amintesc. Şi au fost multe, foarte multe. Important este că nu-mi aduc aminte de momentele neplăcute pe care, vrem, nu vrem, le avem câteodată cu toţii. Încerc să mă gândesc numai la momentele minunate pe care le-am trăit în cei 80 de ani de viaţă din care, peste 60 de ani au reprezentat o carieră artistică de care sunt mândru. Îmi doresc să rămân la fel de vivace încă mulţi ani şi îmi propun să efectuez înregistrări cu melodii nemuritoare, atât din repertoriul românesc, cât şi din cel internaţional. Vocea îmi merge perfect şi ar fi păcat să nu las posterităţii cât mai multe cântece frumoase, în amintirea unor vremuri la fel de frumoase petrecute în mai toate colţurile lumii. Mă consider un om împlinit şi fericit”, spune Petre Geambaşu.

Alături de artist au fost şi Simona Dichiseanu, Ana Maria Mirică şi Elena Niciu.

SENIORI de COLECȚIE” este un proiect inițiat și organizat de Asociația Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă, cu scopul de a aduce în centrul atenției pe marile personalități care au contribuit la promovarea și valorificarea imaginii României și care au influențat în bine zeci de generații. Proiectul este susţinut de Catena.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.