Revista care te mentine sanatos

Noutati

Holestop plus: sanatatea inimii

13 septembrie 2017
Share

Holestop-plus_for-web

Orezul rosu este folosit in mod traditional in medicina chineza, cu rol in mentinerea nivelului normal de colesterol, prin inhibarea unei enzime-cheie care contribuie la sintetizarea colesterolului.

Holestop plus contine o combinatie de orez rosu, armurariu si salcam japonez, ce regleaza nivelul de colesterol, stimuleaza secretia de glutation si protejeaza vasele de sange impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Glutationul participa la regenerarea celulelor hepatice, apartinand unui grup de substante numite flavonoide, ce detin proprietati antioxidante si antiinflamatoare.

In plus, suplimentul alimentar contine si vitamina E, care protejeaza impotriva stresului oxidativ. Se administreaza cate o capsula seara, dupa masa.

Disponibil in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Holestop plus: sanatatea inimii»:4.00/ 5 (5 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate