Revista care te mentine sanatos

Noutati

Gli Elementi Apa geotermala micelara

vineri, 7 octombrie 2016
Share

Apa geotermala micelara Gli Elementi este un produs de curatare a fetei, fara alcool si parfum, cu actiune calmanta si purificatoare asupra pielii. Cu un singur gest, asigura curatarea, refacerea echilibrului si improspatarea pielii, fiind adecvata tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor sensibile, iritate.

Pielea ramane proaspata si catifelata, fiind evitata senzatia de piele care „strange”. Contine apa geotermala sulfuroasa, extract de ceai verde, apa florala de albastrele, alantoina si arginina. Datorita continutului de hidrogen sulfurat, dar si de oligoelemente active (sodiu, calciu, magneziu, clor), alaturi de extractul de ceai verde, minerale si aminoacizi, apa geotermala indeparteaza eficient impuritatile si detoxifica pielea, stimuland regenerarea acesteia. Apa florala de albastrele curata delicat zonele sensibile ale fetei. 

Disponibile in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Gli Elementi Apa geotermala micelara»:3.50/ 5 (4 voturi)
tonica
2017-05-10T17:43:23+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate