Revista care te mentine sanatos

Noutati

Live Vitamins: folositi puterea vitaminelor vii!

marti, 7 octombrie 2014
Share

Vitaminele „vii” Live Vitamins sunt singurele de acest gen. Acestea sunt mult mai puternice decat vitaminele obisnuite si ofera rezultate rapide si vizibile. Acest lucru se datoreaza formulei imbunatatite, prin care este pastrata bioactivitatea naturala („viata”) a vitaminelor si mineralelor.

 

Tehnologia speciala de fabricare asigura o absorbtie maxima a nutrientilor in organism, pentru o eficienta sporita. Diferitele complexe de vitamine si minerale din compozitia Live Vitamins contribuie la functionarea normala a: sistemului imunitar, a inimii si sistemului vascular, oaselor si articulatiilor, tonusului si energiei, memoriei si concentrarii, aspectului exterior. Sprijina, de asemenea, vederea sanatoasa, sanatatea dintilor, precum si cresterea si dezvoltarea normala a copiilor (contribuie la buna functionare a metabolismului).

Live Vitamins contine un complex de fier, cupru, seleniu, zinc si vitaminele A, D, B6, B12 si C; coenzima Q10 si vitaminele B1, B2, B6; biotina, mangan, iod. In cazul adultilor se recomanda 1-2 capsule pe zi, iar pentru copiii cu varsta de peste 3 ani, 1 capsula pe zi.

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Live Vitamins: folositi puterea vitaminelor vii!»:3.22/ 5 (9 voturi)
tonica
2017-05-10T17:45:13+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate