Revista care te menține sănătos

Noutăți

Sanatate din inima cu Walmark si Catena

9 martie 2016
Share

De aproape 20 de ani, Walmark isi aduce contributia pentru a crea o lume mai buna prin promovarea unui stil de viata sanatos. Produsele Walmark ofera organismului substantele nutritive de care acesta are nevoie pentru a functiona asa cum trebuie.

In aceasta primavara, Catena si Walmark au grija de sanatatea dumneavoastra! Veniti in farmaciile Catena si, la achizitionarea oricarui produs participant, primiti un premiu garantat*, constand intr-un pachet de servetele umede dezinfectante! In plus, prin simpla completare a unui talon de participare cu datele de contact si numarul bonului de casa**, aveti sansa de a castiga, prin tragere la sorti, la sfarsitul campaniei, un tensiometru OMRON.

Campania se desfasoara exclusiv in farmaciile Catena, in perioada 1 martie – 30 aprilie 2016. Detalii in farmacii.

In cadrul campaniei „SANATATE DIN INIMA CU WALMARK SI CATENA”, sunt incluse produse din toate gamele Walmark: Proenzi, Urinal, Idelyn Beliema, GinkoPrim, Prostenal, MemoPlus, Minimartieni, Sinulan, Benebian, Degasil, Spektrum, Varixinal.

*In limita stocului disponibil.

**Pastrati bonul de casa pentru validarea premiului.

Regulamentul campaniei este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant, in oricare farmacie Catena sau pe www.walmark.eu/ro.

Nou in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.