Revista care te mentine sanatos

Noutati

Rheumavedic, unguent contra durerilor reumatice

6 decembrie 2013
Share

Balsamul Rheumavedic este o crema preparata dupa metoda traditionala ayurvedica, ce ajuta la ameliorarea problemelor diverse cauzate de artrita. Balsamul contine o gama variata de agenti antiinflamatori, analgezici si tonici. De asemenea, continutul a fost imbogatit cu plante, pentru o penetrare mai rapida, si minerale naturale, pentru o actiune antiinflamatoare si de relaxare musculara.

Fiecare flacon contine si asparagus racemosus, cedrus deodara, ulei de rozmarin, ulei de winter green. Se recomanda folosirea produsului persoanelor care sufera de dureri reumatice, musculare si articulare. Se aplica o cantitate suficienta de unguent pe zona afectata si se maseaza usor pana se absoarbe. Nu contine parfum, coloranti artificiali, substante chimice sau toxice.

Disponibil in farmaciile  catena

Nota pentru articolul «Rheumavedic, unguent contra durerilor reumatice»:3.20/ 5 (5 voturi)
#tags   \   , ,

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate