Revista care te mentine sanatos

Noutati

Catena trimite la bai 1.000 de persoane anul acesta!

7 februarie 2014
Share

Dupa succesul de anul trecut al campaniei, „Catena te trimite la bai” revine in 2014 cu 500 de sejururi pentru doua persoane! Fiecare sejur consta in 6 nopti de cazare la un hotel de 2 sau de 3 stele, pensiune completa, 2 proceduri de tratament pe zi si transport pana la statiune si retur!

Mergeti in farmaciile Catena, inscrieti-va la concurs si puteti fi unul dintre cei 500 de castigatori care vor merge insotiti de o persoana draga intr-una dintre statiunile balneoclimaterice din Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati produse de minimum 15 lei pe bonul fiscal din farmaciile Catena, sa completati talonul de concurs si puteti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 500 de sejururi. Perioada in care se vor acorda premiile este 1 aprilie – 25 mai 2014, cu exceptia sarbatorii de 1 Mai si de Paste.

Mai multe detalii aici!

Nota pentru articolul «Catena trimite la bai 1.000 de persoane anul acesta!»:2.75/ 5 (4 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate