Revista care te menține sănătos

Noutăți

Benesio MaxiTonic: conţine 100% doza zilnică recomandată de iod

17 martie 2022
Share
Benesio MaxiTonic: conţine 100% doza zilnică recomandată de iod

Starea de bine este importantă și am face orice ne stă în putință să fim energici în fiecare zi. Știaţi că pentru a vă simți bine organismului nu trebuie să-i lipsească doza de vitamine și minerale? Vitaminele care ajută la creșterea nivelului de energie sunt: cele din complexul de B-uri (B1, B2, B6, B12), vitamina A, vitamina C și vitamina E.

Totodată, printre elementele care susțin imunitatea și ajută la reducerea stresului sunt: zincul, seleniul, magneziul și cuprul. Însă, de ce este nevoie să administrăm constant aceste vitamine și minerale?

Percepută ca o stare generală de slăbiciune, oboseala este caracterizată prin lipsa de energie și motivație. Aceasta poate fi o repercusiune a unui efort fizic sau intelectual intens, dar poate avea și alte cauze, precum cele genetice sau de lipsă a somnului. Poate fi cauzată şi de anumite afecțiuni, de administrarea unor medicamente sau de deficitul de vitamine și minerale. 

Tipuri de oboseală și cum influențează aceasta bunăstarea

Această oboseală poate fi clasificată în mai multe categorii, în funcție de durată, intensitate și alte elemente care pot cauza această stare. Așadar, oboseala poate fi cronică, dacă durează mai multe luni. Aceasta apare atunci când s-a executat efort fizic intens și când nu a existat odihnă suficientă.

De asemenea, mai există și oboseală acută, care poate apărea pe perioade mai scurte de timp, atunci când există o solicitare fizică și psihică constantă. Astfel, poate apărea și sindromul de burnout (stare de epuizare fizică şi psihică), ca urmare a expunerii prelungite la un nivel ridicat de stres.

Specialiștii au demonstrat că, pe termen lung, stresul poate duce la dezechilibre majore şi ireversibile din partea glandelor suprarenale. De asemenea, afectează somnul, iar acest obicei influențează procesele cognitive, poate scădea randamentul pe parcursul zilei, poate da naștere stărilor anxioase, atacurilor de panică și chiar a depresiei.

Pentru a scăpa de oboseală, în special de cea cronică, specialișii recomandă investigațiile medicale amănunțite, pentru aflarea diagnosticului. În cazul unei oboseli apărute din cauza deficitului de minerale și vitamine, specialiștii recomandă suplimentul alimentar Benesio MaxiTonic.

benesio maxitonic, iod, suplimente naturale energie, vitamine pentru energie, remedii naturiste stres, remedii naturiste oboseala,

De ce să alegeţi Benesio MaxiTonic?

Benesio MaxiTonic este un supliment alimentar care conține 100% doza zilnică recomandată de iod. Combinația unică de 24 de elemente (vitamine, minerale, acizi grași nesaturați și extracte naturale) contribuie la revigorarea și tonifierea organismului și la îmbunătățirea calității vieții. Fiind un supliment excepțional energizant și revigorant, acesta contribuie la reducerea oboselii și extenuării.

Vitaminele B (B1, B2, B6, B12), manganul și magneziul susțin eliberarea de energie. Vitamina A, vitamina C, cuprul, seleniul și zincul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina A, zincul, niacina și biotina contribuie la menținerea sănătăţii pielii. Vitamina C, vitamina E, zincul și seleniul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Lăptișorul de matcă este singura sursă naturală de acetilcolină, care facilitează transmiterea influxului nervos între neuroni. Lăptișorul de matcă conține o gamă largă de substanțe nutritive: vitamine, minerale, aminoacizi esențiali și acid 10-HDA (acid 10-hidroxi-2-decenoic), care are proprietăți regeneratoare puternice.

Ginsengul coreean are multiple beneficii asupra organismului, datorită conținutului ridicat de ginsenozide: contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și a capacității naturale de apărare a organismului, la circulația sangvină normală care ajută funcția cognitivă, susține capacitatea intelectuală și memoria, dar şi vitalitatea. Este util în perioadele de oboseală, epuizare, slăbiciune și de pierdere a capacității de concentrare, de efort fizic și intelectual susținut.

Necesară în dezvoltarea și buna funcționare a tuturor celulelor vii, coenzima Q10 este produsă în mod natural de organism. Există nu mai puțin de 10 tipuri de coenzima Q, însă numai Q10 se află în structura celulelor umane. Organismul uman produce însă o cantitate suficientă de coenzima Q10 numai până la vârsta de 30 de ani. După această vârstă, producția de coenzima Q10 scade progresiv.

Uleiul de șofrănel, datorită acidul linoleic conjugat pe care îl conține, intensifică arderea grăsimilor, reducând grăsimea corporală și sprijinind sănătatea generală a organismului.

Benesio MaxiTonic este disponibil la Catena, atât la cutie de 15, cât și la cutie de 30 de capsule moi.

 

 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.