Revista care te menține sănătos

Noutăți

ProctoRapid – Acum fără griji scapi de hemoroizi

11 martie 2022
Share
ProctoRapid – Acum fără griji scapi de hemoroizi

Supozitoarele ProctoRapid sunt recomandate în cazul hemoroizilor interni și externi, inflamației anale, inflamației criptelor anale, fisurilor și fistulelor anale.

Susțin procesul de refacere a canalului anorectal după o intervenție chirurgicală anală sau după radiații regionale în cancerul de prostată.

Fiecare supozitor conține 5 ingrediente eficiente în refacerea rapidă a mucoasei rectale: acid hialuronic, extract de centella asiatica, extract de calendula, extract liposolubil de aloe şi ulei esenţial de arbore de ceai.

Acidul hialuronic hidratează ţesuturile în profunzime şi ajută la reducerea iritaţiei locale. Extractele uleioase de centella asiatica, calendula, extractul liposolubil de aloe si uleiul esenţial de arbore de ceai calmează pruritul şi inflamaţia locală şi ajută la regenerarea celulară.

Dispozitivul medical Assista ProctoRapid supozitoare este recomandat pentru îngrijirea şi calmarea plăgilor locale, la pacienţi:

– după iradiere în tratamentul cancerului de prostate;

– după operaţii anale;

– cu hemoroizi inflamaţi interni şi externi, cripte anale, fisuri şi fistule.

Disponibil în farmaciile

Nota pentru articolul «ProctoRapid – Acum fără griji scapi de hemoroizi»:3.41/ 5 (17 voturi)
#tags   \   ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.