Revista care te menține sănătos

Noutăți

ImunoSuport ULTRA, pentru întărirea imunităţii

26 octombrie 2022
Share
ImunoSuport ULTRA, pentru întărirea imunităţii

Special conceput pentru creşterea imunităţii, ImunoSuport ULTRA, de la Naturalis, este o soluţie recomandată în perioada în care virusurile ne pun sănătatea în pericol. ImunoSuport ULTRA utilizează o tehnologie specială de eliberare prelungită, pentru o eficienţă sporită. Preţul, farmaciile de unde poate fi achiziţionat şi mai multe informaţii despre ImunoSuport ULTRA, de la Naturalis, aici: naturalis.ro

Sistemul imunitar reprezintă totalitatea celulelor din corp care ne apără organismul. În sezonul rece, dar nu numai, este important ca acesta să funcţioneze optim, pentru că reprezintă o „barieră” împotriva a numeroase virusuri şi alte afecţiuni. Menţinerea unui sistem imunitar în parametri normali se poate obţine printr-un stil de viaţă sănătos, ce presupune mişcare şi o alimentaţie corectă. Atunci însă, când, din diverse motive, acest stil de viaţă nu este respectat, este important să susţinem organismul prin utilizarea de suplimente alimentare eficiente, precum ImunoSuport ULTRA.

Ce conţine ImunoSuport ULTRA

Pentru ca un supliment alimentar pentru imunitate să fie eficient, este nevoie ca acesta să conţină ingrediente de calitate, atent selecţionate. ImunoSuport ULTRA, datorită eliberării prelungite a ingredientelor în organism, asigură o absorbţie eficientă a acestora. În plus, conţine cele mai importante vitamine şi minerale, în doze optime, ce ajută sistemul imunitar: vitamina C,  vitamina D şi zinc.

Organismul uman nu poate produce singur vitamina C, de aceea alimentele şi suplimentele alimentare reprezintă surse de încredere. Vitamina C face parte din grupa vitaminelor solubile în apă şi este una dintre cele mai apreciate soluţii pentru creşterea imunităţii, numeroase studii ştiinţifice dovedind acest lucru, în decursul timpului.

Utilizarea regulata a suplimentelor de vitamina C scurtează durata răcelii obişnuite. Este important faptul că excesul de vitamina C este eliminat prin urină, ceea ce înseamnă că această vitamină esenţială nu reprezintă un pericol pentru organismul uman, nici în situaţia în care este luată pe o perioadă mai lungă de timp. Printre simptomele cele mai frecvente ale deficitului de vitamina C se numără o stare de oboseală şi slăbiciune accentuate; dureri musculare; uscarea pielii sau sângerari nazale sau ale gingiilor.

imunitate, ImunoSuport Ultra, Naturalis, vitamin D, vitamin C, zinc,

Un alt element important este vitamina D. ImunoSuport ULTRA conţine 2000 UI (Unităţi Internaţionale) de vitamina D3, pentru o eficienţă sporită a produsului. Vitamina D este liposolubilă, ceea ce înseamnă că se dizolvă în grăsimi sau uleiuri. De aceea, se recomandă administrarea în timpul meselor bogate în grăsimi, pentru a eficientiza absorbţia acesteia în organism. Nu uitaţi! Dacă pe perioada verii această vitamină este produsă la nivelul pielii, după expunerea la razele soarelui, în sezonul rece, atunci când soarele nu mai este atât de puternic sau lipseşte cu desăvârşire, poate apărea deficienţa de vitamina D.

Zincul este vital pentru numeroase funcţii ale organismului, imunitatea fiind una dintre ele. Zincul poate stimula sistemul imunitar, iar persoanele care suferă de deficit de zinc sunt mai predispuse la îmbolnăviri. Tocmai de aceea, ImunoSuport ULTRA conţine acest oligoelement foarte important. Specialiştii recomandă o doză medie zilnică de zinc de aproximativ 9-10 mg, în cazul femeile adulte şi de 12-13 mg pentru bărbații adulți. Suplimentele pe baza de zinc pot scurta cu până la 40% durata răcelii sau gripei, iar dizolvarea lentă a acestuia în organism este recomandată. Tocmai de aceea, ImunoSuport ULTRA are la bază această tehnologie de eliberare prelungită.  

Doze si mod de utilizare ImunoSuport ULTRA

Se administrează un comprimat pe zi, cu o cantitate suficientă de apă. Se recomandă ca ImunoSuport ULTRA să fie administrat în prima parte a zilei, ca urmare a unui efect ușor stimulant.

Nota pentru articolul «ImunoSuport ULTRA, pentru întărirea imunităţii»:4.33/ 5 (3 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.