Revista care te mentine sanatos

Noutati

GinkoPrim Max 120 mg Ginkgo biloba sprijina circulatia periferica

10 decembrie 2015
Share

Noul GinkoPrim Max are o formula imbunatatita, compusa din ginkgo biloba, magneziu si zinc. Extractul standardizat de ginkgo biloba garanteaza cantitatea optima de substante active (glicozide ginkgoflavonice, terpene lactonice), ce au caracteristici biologice unice.

 

Ginkgo biloba sprijina circulatia venoasa, contribuind la mentinerea performantei creierului odata cu trecerea anilor, dar si la inlaturarea senzatiei de maini si picioare reci. Magneziul este esential pentru functia si performanta mentala, avand efect benefic asupra sistemului nervos si muscular. Zincul a fost adaugat in compozitie pentru efectele sale benefice asupra functiei cognitive. Efecte:

  • Ginkgo biloba are efect benefic asupra circulatiei periferice (inlatura senzatia de maini si picioare reci) si asupra performantei mentale, ajutand la mentinerea unei stari generale bune;

  • Magneziul are efect benefic asupra sistemului nervos si muscular;

  • Zincul sprijina functia cognitiva.

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «GinkoPrim Max 120 mg Ginkgo biloba sprijina circulatia periferica»:3.43/ 5 (7 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate