Revista care te menține sănătos

Noutăți

Somnul devine usor cu Somni X spray

10 noiembrie 2015
Share

Somni X spray contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la atenuarea tulburarilor de somn. Efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate inainte de culcare.

Somni X are un efect de pana la patru ori mai puternic si de pana la trei ori mai rapid in comparatie cu alte produse care contin melatonina pentru administrare orala.

Substanta activa din Somni X spray este melatonina,substanta de natura hormonala, produsa de o parte speciala a creierului uman, glanda pineala. Principalele functii ale melatoninei in organism au fost legate de reglarea ritmului circadian (ritmul zi/noapte). Melatonina mai este cunoscuta si sub denumirea de „hormonul somnului”. Prin administrarea melatoninei sub forma de spray, prin pulverizare sublinguala, trecerea melatoninei prin ficat este evitata, iar substanta ajunge direct la centrii nervosi responsabili de somn.

Efectele sprayului Somni X sunt imediate, absorbindu-se de pana la patru ori mai rapid datorita inaltei concentratii. Un spray Somni X asigura 100 de aplicatii (pulverizari).

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.