Revista care te menține sănătos

Noutăți

Un produs nou, inovativ – Astarte – pentru confortul feminin

2 noiembrie 2017
Share
Un produs nou, inovativ – Astarte – pentru confortul feminin

Multe femei se plang de aparitia unor simptome neplacute in zona genitala: prurit (mancarime), dureri, arsuri sau secretie vaginala. Poate fi semn ca echilibrul florei vaginale e afectat.

Flora vaginala feminina reprezinta un factor important de protectie impotriva proliferarii germenilor patogeni. Ecosistemul vaginal are o populatie compusa din miliarde de bacterii  benefice, denumite lactobacili. Lactobacilii, prin producerea de acid lactic, contribuie la mentinerea echilibrului corect al florei, prin mentinerea unui pH acid in vagin, mediu in care bacteriile patogene sau fungii nu se pot multiplica.

Lactobacilii sunt esentiali in mentinerea unei flore vaginale sanatoase si a functionarii normale a sistemului uro-genital. In anumite circumstante, cum ar fi stresul, slabirea sistemului imunitar, administrarea de antibiotice, igiena locala exagerata, modificari hormonale (utilizarea de contraceptive, sarcina, menopauza etc.), echilibrul florei este perturbat. Drept rezultat, lactobacilii se reduc, nemaiputandu-si indeplini adecvat rolul protector, iar bacteriile patogene sau fungii pot prolifera. Consecinta acestui dezechilibru o reprezinta aparitia manifestarilor neplacute in zona intima.

Multe femei trec des prin aceasta simptomatologie, iar tratamentul cu antibiotice, pe langa germenii patogeni, reduce si numarul lactobacililor. De aceea, nu e de mirare ca numeroase femei se confrunta cu simptomatologie recurenta si cu reducerea calitatii vietii.

Din cauza sentimentului de jena, femeile nu discuta despre simptomele aparute la nivelul zonei intime, ci se retrag si sufera in tacere. Aceasta le afecteaza nu doar stima de sine, ci si relatia cu partenerul de viata. In aceste cazuri, se recomanda un consult medical, efectuarea de analize, dintre care frotiul vaginal e esential.

Functia de rezervor al tractului intestinal pentru lactobacilii vaginali si suplimentarea orala cu lactobacili ajuta la mentinerea normala a florei vaginale si la prevenirea tulburarilor functionale de la nivelul acesteia.

Totodata, este stiut faptul ca flora vaginala se mentine sanatoasa si prin asigurarea unei compozitii fiziologice de lactobacili. Prin urmare, a fost conceputa o compozitie echilibrata, similara celei fiziologice, de lactobacili vaginali, administrata oral sub forma de supliment alimentar, pentru a sustine restabilirea florei vaginale.

secundara_astarte_inainte de Astarte este un produs ce contine 4 tulpini de lactobacili, specific destinate pentru confortul femeilor.

Astarte este un produs ce contine 4 tulpini de lactobacili, specific destinate pentru confortul femeilor. Acesta contribuie la refacerea si mentinerea echilibrului florei intestinale si vaginale, sustinand, astfel, functionarea normala a sistemului uro-genital.

In dezvoltarea produsului Astarte, un rol esential a avut procesul de selectie a celor mai adecvate tulpini de lactobacili. In urma unor studii clinice efectuate de o echipa de medici ginecologi si microbiologi din Austria, au fost identificate 4 tipuri de lactobacili cu influenta particulara asupra sanatatii florei vaginale.

Totodata, produsul Astarte beneficiaza si de avantajele administrarii orale:

  • Simpla si igienica
  • In orice moment, fara restrictii

⇒posibila si in timpul perioadei menstruale, sarcinii, alaptarii

⇒fara legatura cu momentul actului sexual sau cu tipul de contraceptive folosit

⇒nu interfereza cu administrarea locala a altor produse

Administrare orala: 2 capsule pe zi, de preferat inainte de masa, cu un pahar de apa sau alt lichid. Pentru o utilizare corecta a produsului, se recomanda sa se urmeze sfatul medicului.

Astarte, zeita fertilitatii si a sexualitatii, a inspirat numele unui produs inovativ, prin compozitie si administrare orala.

Astarte este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Disponibil in farmaciile Catena. Pentru mai multe informatii, cititi prospectul din interior sau adresati-va medicului sau farmacistului.

Nota pentru articolul «Un produs nou, inovativ – Astarte – pentru confortul feminin»:3.72/ 5 (18 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.