Noutati

Balonix va scapa de disconfortul abdominal

joi, 2 iulie 2015
Share

Excesul de gaze de la nivelul tractului gastrointestinal determina disconfort abdominal, care se manifesta prin balonare, eructatii, flatulenta si crampe abdominale. Acest exces este cauzat de un dezechilibru intre eliminarea gazelor si producerea lor.

In mod normal, in tractul gastrointestinal gazele exista ca urmare a digestiei tuturor alimentelor, a activitatii bacteriilor care constituie flora intestinala, precum si a obiceiurilor alimentare: consumul bauturilor carbogazoase, al bomboanelor, al gumei de mestecat, al lichidelor baute cu paiul, deglutitia rapida a lichidelor sau alimentelor solide, vorbitul in timpul meselor. Balonix comprimate se recomanda in cazul disconfortului abdominal cauzat de excesul gazelor intestinale.

Contine extract de musetel, ce confera produsului proprietati spasmolitice, ameliorand crampele abdominale. Prezenta uleiului esential de menta confera produsului proprietati carminative, favorizand evacuarea gazelor. Mai are in compozitie ulei esential de fenicul si de cimbru.

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Balonix va scapa de disconfortul abdominal»:3.17/ 5 (6 voturi)
tonica
2017-05-10T18:01:50+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Mentine-te
sanatos
in fiecare luna
catena
Mentine-te sanatos cu NEWSLETTERUL
Nu, multumesc