Revista care te mentine sanatos

Noutati

Redati vitalitatea parului cu samponul regenerant Gerovital!

7 octombrie 2015
Share

Avand in componenta sa ingrediente precum keratina hidrolizata, samponul regenerant Gerovital actioneaza direct asupra firului de par prin refacerea nivelului de keratina, o proteina ce asigura parului elasticitate si-l protejeaza de efectele distructive ale agentilor externi.

Potrivit tuturor tipurilor de par, samponul actioneaza pe toata lungimea firului prin vitaminele si oligoelementele reunite in complexul bioactiv si prin extractele naturale din plante, ce stau la baza retetei. Rolul principal in refacerea structurii firului de par il are keratina hidrolizata din compozitie, keratina fiind constituentul esential al firului de par.

Aplicati samponul masand usor pielea capului, pentru stimulare si tonifiere, aproximativ un minut, apoi se limpezeste bine. Se repeta, daca este necesar. O data pe saptamana suplimentati aportul de keratina aplicand masca regeneranta din aceeasi gama. Samponul regenerant de la Gerovital reda vitalitate parului si combate caderea excesiva a acestuia.

Disponibil in farmaciilecatena

Nota pentru articolul «Redati vitalitatea parului cu samponul regenerant Gerovital!»:4.75/ 5 (4 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate