Revista care te mentine sanatos

Noutati

Aftiblock amelioreaza afectiunile mucoasei bucale

10 noiembrie 2015
Share

Infectiile dentare sunt probleme carora oamenii nu le acorda suficienta atentie, cel putin in prima faza. Putini sunt cei care stiu ca unele dintre aceste afectiuni sunt asimptomatice in prima faza, dar pot fi depistate usor.

Aftiblock este un dispozitiv medical, sub forma de gel, ce amelioreaza durerea, prin crearea unei pelicule de protectie la suprafata mucoasei orale in caz de afte, candidoze bucale, microleziuni, ulcer bucal. Pentru a ameliora simptomele acestora, adultii si copiii trebuie sa aplice o cantitate mica de gel (1-2 picaturi) pe zona afectata a cavitatii bucale. Gelul poate fi aplicat cu ajutorul unui tampon sau cu degetul curat, de trei-patru ori pe zi.

Disponibil in farmaciilecatena

Nota pentru articolul «Aftiblock amelioreaza afectiunile mucoasei bucale»:3.31/ 5 (29 voturi)

3 comentarii pentru articolul “Aftiblock amelioreaza afectiunile mucoasei bucale”

 1. A**r** **su spune:

  Nu e bun de nimic, gelul este greu de aplicat pe cavitatea bucala, aluneca si cade. Cum i-a dus capul pe ei sa faca un gel pentru un mediu umed, prosti gramada. Are un efect de ameliorare pentru maxim 10 minute. Tubul e plin doar un sfert, e foarte mic si mai e si o gramada de bani.

  NU RECOMAND !!


  1. I**o**i** spune:

   Dacă îți place să ți-o tragi în cur, asumă-ți riscurile.


   1. A**r** spune:

    Ce prost esti, mi-e mila de tine si de ma-ta ca proasta p**a a fost la cavitatea ei bucala


Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate