Revista care te menține sănătos

Noutăți

Arginina – sustine functiile ficatului si ale inimii

30 ianuarie 2015
Share

Argininaeste un aminoacid care face parte din grupul substantelor ortomoleculare, recomandat pentru sustinerea functiilor hepatice si cardiovasculare.

Reteta inovativa a produsului este realizata deprof. univ. dr. farm. Ursula Stanescu, membru al Academiei de Stiinte medicale din Romania. Este un produs aflat sub controlul curent de calitate al Disciplinei de Farmacognozie al Facultatii de Farmacie a Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa”, Iasi.

Contribuie la: regenerarea ficatului si sustinerea functiilor hepatice; normalizarea nivelurilor crescute de amoniac; mentinerea tonusului vascular, prin normalizarea sintezei de oxid nitric; stimularea sensibilitatii receptorilor la insulina endogena si toleranta fata de glucoza; mentinerea sanatatii ochilor si aparatului cardiovascular; mentinerea glicemiei in limitele normale si a capacitatii de erectie in parametri optimi. Contine monoclorhidrat de L-arginina, celuloza microcristalina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal.

Disponibil in farmaciile  catena

Nota pentru articolul «Arginina – sustine functiile ficatului si ale inimii»:3.00/ 5 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate