Revista care te mentine sanatos

Noutati

Imunotus, aliatul natural in sezonul rece

6 decembrie 2013
Share

Pentru mentinerea sanatatii cailor respiratorii si functionarea normala a sistemului imunitar, a fost creata gamaImunotus. Prin continutul sau de fructe si flori de soc, cimbru si ciubotica-cucului,ajuta la fluidificarea secretiilor mucoase si favorizeaza expectoratia.

In plus, contine vitamina C si acetilcisteina. Socul ajuta la intarirea sistemului imunitar, cimbrul are actiune mucolitica si expectoranta, recomandat impotriva tuturor inflamatiilor de la nivelul cailor respiratorii. Vitamina C a fost considerata mereu un remediu natural esential in sezonul rece, fiind un foarte bun imunostimulator. Ciubotica-cucului stimuleaza secretia de mucus, avand rezultate excelente in sezonul rece. Gama Imunotus are doua forme de prezentare: plicuri si sirop.

Nota pentru articolul «Imunotus, aliatul natural in sezonul rece»:4.00/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate