Revista care te mentine sanatos

Noutati

Astaxanthin: pentru imunitate puternica

8 decembrie 2016
Share

Mai ales in sezonul rece, sistemul imunitar apara organismul impotriva factorilor externi, actionand precum o bariera atunci cand acesta vine in contact cu virusurile. Astaxanthineste un supliment alimentar destinat intaririi sistemului imunitar, care protejeaza, in acelasi timp, celulele de stresul oxidativ.

O singura capsula furnizeaza 4 mg de astaxantina si 80 mg de vitamina C. Astaxantina este un compus din categoria carotenoizilor, unul dintre cei mai cunoscuti antioxidanti cu proprietati antiinflamatoare, care capteaza radicalii liberi si/sau alti oxidanti. In plus, compusul mareste eficienta producerii de energie.

Vitamina C din compozitia acestui supliment alimentar sustine functionarea normala a sistemului imunitar, fiind unul dintre cei mai importanti antioxidanti solubili.

Disponibil in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Astaxanthin: pentru imunitate puternica»:3.57/ 5 (7 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate