Revista care te mentine sanatos

Noutati

Osteocare masticabil, cu aroma de portocala si menta

8 mai 2015
Share

Osteocare este indicat in prevenirea si tratarea osteoporozei, dar este esential si in preconceptie, sarcina si alaptare, pentru prevenirea rahitismului. Sub forma de comprimate masticabile, sunt mai usor de administrat.

Produsul contine vitamina D, calciu, magneziu, zinc, cupru, mangan, bor, seleniu. Manganul este indispensabil organismului, intervenind in diferite reactii enzimatice, printre care cea de formare a tesutului osos. Se gaseste doar in legumele verzi, cerealele si legumele uscate. De aceea, este necesara suplimentarea lui. O alimentatie saraca in mangan poate duce, in timp, la scaderea rezistentei oaselor. Astfel, suplimentarea luiajuta la prevenirea osteoporozei. Seleniul este un antioxidant natural care ajuta la formarea hormonilor tiroidieni, acestia participand la formarea celulei osoase.

Borul contribuie la absorbtia optima a calciului si magneziului din organism, scade eliminarea urinara a calciului si magneziului si ajuta la sinteza celulei osoase, impiedicand aparitia osteoporozei. 

Disponibil in farmaciile catena

Nota pentru articolul «Osteocare masticabil, cu aroma de portocala si menta»:4.00/ 5 (4 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate