Revista care te menține sănătos

Noutăți

Dasimix, sirop natural de tuse, cu miere

8 mai 2013
Share

Dasimix sirop de la Floris-Hadas poate fi folosit de intreaga familie, fiind un produs pe baza de plante medicinale, cu o formula unica.

Contine echinacea (cu efect de intarire a sistemului imunitar si cu proprietati antivirale, ce ajuta la combaterea infectiilor tractului respirator); cimbru (proprietati antibacteriene, antiseptic eficient, care ajuta la mentinerea igienei tractului respirator prin actiunea expectoranta); fructe si flori de soc (proprietati antivirale sau cu efect de umectare, facilitand desprinderea si eliminarea sputei); salvie si anason (contin uleiuri esentiale care faciliteaza desprinderea si expulzarea flegmei, ameliorand spasmele in cazul  tusei); miere naturala din citrice (bogata in vitamine si minerale, intareste imunitatea si ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor); o baza de zaharuri naturale (efect emolient asupra gatului si tractului respirator). Siropul e recomandat atat in tusea productiva, cat si in cea uscata, usureaza si amelioreaza tusea si ajuta la protejarea tractului respirator.

Produsul este disponibil in farmaciile Catena.

#tags   \   , , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.