Revista care te menține sănătos

Noutăți

Dasimix, sirop natural de tuse, cu miere

8 mai 2013
Share

Dasimix sirop de la Floris-Hadas poate fi folosit de intreaga familie, fiind un produs pe baza de plante medicinale, cu o formula unica.

Contine echinacea (cu efect de intarire a sistemului imunitar si cu proprietati antivirale, ce ajuta la combaterea infectiilor tractului respirator); cimbru (proprietati antibacteriene, antiseptic eficient, care ajuta la mentinerea igienei tractului respirator prin actiunea expectoranta); fructe si flori de soc (proprietati antivirale sau cu efect de umectare, facilitand desprinderea si eliminarea sputei); salvie si anason (contin uleiuri esentiale care faciliteaza desprinderea si expulzarea flegmei, ameliorand spasmele in cazul  tusei); miere naturala din citrice (bogata in vitamine si minerale, intareste imunitatea si ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor); o baza de zaharuri naturale (efect emolient asupra gatului si tractului respirator). Siropul e recomandat atat in tusea productiva, cat si in cea uscata, usureaza si amelioreaza tusea si ajuta la protejarea tractului respirator.

Produsul este disponibil in farmaciile Catena.

Nota pentru articolul «Dasimix, sirop natural de tuse, cu miere»:5.00/ 5 (6 voturi)
#tags   \   , , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.