Revista care te menține sănătos

Noutăți

Zenella Med gel: pentru siguranta intimitatii tale!

2 aprilie 2015
Share

Noul produs din gama Zenella Med, destinat igienei intime a femeilor este Zenella Med gel 30 g. Acest produs regleaza si mentine pH-ul vaginal, impiedicand astfel proliferarea bacteriilor ce cauzeaza vaginitele bacteriene si a ciupercilor de tip Candida. Vaginita bacteriana este generata de un dezechilibru intre bacteriile florei vaginale.

In cazul acestei afectiuni, numarul de anaerobi ce genereaza simptome suparatoare creste in mod considerabil, in timp ce numarul bacteriilor lactice benefice Lactobacillus, necesare mentinerii pH-ului vaginal, scade. Zenella Med gel reduce dezvoltarea patogenilor la nivelul zonei intime, indeparteaza mirosul neplacut, regleaza si mentine pH-ul vaginal fiziologic. Contine inulina, ce ajuta la dezvoltarea florei vaginale naturale, cu rol important in prevenirea dezvoltarii bacteriilor responsabile de infectiile sistemului urogenital.

In plus, efectele produsului Zenella Med sunt imbunatatite de acidul hialuronic si vitamina E din compozitie, care hidrateaza mucoasa vaginala, calmeaza pruritul, indeparteaza tensiunea si uscaciunea si reduc sensibilitatea la microtraume. Se recomanda, de asemenea, in timpul administrarii antibioticelor orale si agentilor antimicrobieni, in perimenopauza, femeilor care frecventeaza piscine, calatoresc mult, dar si dupa jacuzzi, sauna sau solariu.

Disponibil in farmaciile Catena catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.