Revista care te menține sănătos

Noutăți

S-LINE SISTEM 40+, ajutor in controlul greutatii

12 aprilie 2016
Share

S-LINE SISTEM 40+ este un supliment alimentar ce stimuleaza consumul de energie a organismului, ajuta la mentinerea greutatii in limite normale, contribuie la pastrarea nivelului optim de zahar in sange. Contine extracte de ceai verde, de portocala amara, de urzica, de guarana, cafeina si crom.

Extractul de ceai verde are rol de intensificare a arderilor in organism si de drenare a lichidelor corporale. Extractul de portocala amaracontine flavonoide si para-sinefrina, cu rol de intensificare a metabolismului si a consumului energetic al organismului. Extractul de urzicaprezinta proprietati diuretice, inducand starea generala de bine a organismului. Extractul de guaranasustine libidoul, imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare, reda pofta de mancare. Cofeina stimuleaza metabolismul organismului si creste nivelul de energie si concentrare. Cromul ajuta la transferul glucozei din sange in celule si are rol in procesele energetice pentru sintetizarea de grasime, carbohidrati si proteine.

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.