Revista care te mentine sanatos

Noutati

Articulatii sanatoase cu Reudol gel!

7 iunie 2016
Share

Reudol este un gel pe baza de plante, special conceput pentru buna functionare a muschilor si articulatiilor. Este un preparat fitocosmetic, ce contine arnica si gheara-diavolului, util in buna functionare a muschilor si articulatiilor.

Este indicat mai ales in caz de reumatism. Gelul are actiune imediata, fiind un bun remediu si in cazul accidentarilor la nivelul tendoanelor, insotite de inflamare. Aplicati gelul pe zona afectata, apoi masati usor, circular, pana la absorbtia totala a produsului in piele. Acoperiti cu o esarfa din fibre naturale.

Reudol gel poate genera o usoara inrosire si senzatie de caldura dupa aplicare. Acestea apar ca urmare a actiunii benefice a componentelor active.

 

Disponibile in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Articulatii sanatoase cu Reudol gel!»:4.00/ 5 (16 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate