Revista care te mentine sanatos

Noutati

Mucocontrol usureaza respiratia

9 martie 2017
Share

Mucocontrol comprimate efervescente este o combinatie de acetilcisteina si extract de nalba-mare care, impreuna, actioneaza sinergic pentru a sustine respiratia normala, prin eliminarea disconfortului de la nivelul tractului respirator superior.

Ceaiurile din frunze de nalba-mare sunt indicate in afectiunile aparatului respirator, bronsite, laringite, pentru usurarea expectoratiei. Prin cresterea volumului secretiilor bronsice, acetilcisteina poate accentua reflexul de tuse care este un mecanism de aparare bronhopulmonara. De aceea, tratamentul cu acetilcisteina nu trebuie oprit prin administrarea de antitusive la aparitia tusei productive.

Comprimatele efervescente Mucocontrol au arome de portocale si lamai. Se administreaza un comprimat efervescent pe zi. Fiecare comprimat se dizolva in 200 ml de apa.

Disponibil in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Mucocontrol usureaza respiratia»:3.40/ 5 (5 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate