Revista care te menține sănătos

Noutăți

O piele sanatoasa cu Bepanthen+Pampers servetele umede Naturally clean cadou

18 iulie 2013
Share

Pielea are nevoie de o ingrijire speciala, mai ales in sezonul estival, si pentru aceasta aveti nevoie de unguentul Bepanthen+Pampers servetele umede Naturally clean pentru bebelusi cadou. Bepanthen unguent favorizeaza vindecarea si epitelizarea ranilor putin grave, a arsurilor si escoriatiilor usoare, a inflamatiilor tegumentare, de exemplu, cele care apar in urma expunerii la razele ultraviolete sau a fototerapiei, eruptii, ulceratii cronice, fisuri, grefe de piele, eroziuni cervicale, stomatite, tratament intercalat dupa terapia cu cortizon.

Servetelele umede Naturally clean sunt impregnate cu musetel si sunt realizate dintr-un material la fel de moale ca bumbacul, indepartand foarte bine murdaria. In plus, nu contin alcool, iar lotiunea cu care acestea sunt impregnate actioneaza ca un strat protector pentru pielea bebelusului. Asadar, profitati de oferta Bepanthen unguent+Pampers servetele umede Naturally clean cadou. 

Disponibil in farmaciile catena

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.