Revista care te menține sănătos

Noutăți

CardioProtect, sanatatea inimii tale

28 martie 2011
Share

Noul suplimentul alimentar Naturalis, CardioProtect, reuneste intr-o singura formula nutrienti esentiali si substante naturale cu efecte benefice asupra sistemului cardiovascular.

  • Uleiul de peste bogat in acizi grasi Omega-3 are un efect de normalizare a tensiunii arteriale si a nivelului trigliceridelor sangvine;
  • Coenzima Q10 este prezenta in toate celulele organismului, in special in cele din organele cu un consum foarte mare de energie: inima, ficatul si rinichii. Datorita proprietatilor antioxidante, Q10 protejeaza inima, vasele de sange, precum si constituentii sangvini de actiunea nociva a radicalilor liberi generati de metabolism.
  • Resveratrolul este o substanta antioxidanta ce protejeaza endoteliul vascular de actiunea nociva a colesterolului si trigliceridelor.

Produsul este disponibil in farmaciile Catena.

Nota pentru articolul «CardioProtect, sanatatea inimii tale»:3.33/ 5 (3 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate