Revista care te mentine sanatos

Noutati

Solgar: piele, unghii si par sanatoase

8 decembrie 2016
Share

Solgar Skin, Nails and Hair Formula este un supliment alimentar special conceput pentru sanatatea pielii, unghiilor si parului. Gratie formulei inovatoare, stimuleaza sinteza naturala a colagenului si cheratinei.

Atat colagenul, cat si cheratina sunt componente-cheie pentru a mentine intacta structura si functiile pielii, un par sanatos si unghii rezistente. Contine vitamina C, care stimuleaza biosinteza colagenului, sulf organic (MSM) necesar in productia de noi celule, si prolina, unul dintre cei mai importanti compusi din structura colagenului.

Solgar Skin, Nails and Hair Formula se recomanda in caz de alopecie (caderea parului) si unghii fragile, dar si persoanelor care vor sa-si mentina sanatatea parului si scalpului, a unghiilor si pielii.

Disponibil in farmaciile sigla catena

Nota pentru articolul «Solgar: piele, unghii si par sanatoase»:3.86/ 5 (7 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate